Företaget

Brainspark Enterprises består också av företagen Pixelmania (grafik,3D och TV/Videoproduktion) och Svenska TV-akademien (TV-utbildning)

Brainspark är också huvudägare till företaget Nerja Adventures
Brainspark har varit verksamma sedan 1995. Företaget bedriver konsultverksamhet inom främst media- och utbildningsområdet. Vi hjälper er organisation att bygga upp eller utveckla era utbildnings- och produktionsavdelningar. För att se referensmaterial på tidigare produktioner, klicka här.

Huvudinriktningen nu för tiden är dels större databaslösningar och dels webTV-system med leasing av TV-kanaler genom Brainspark streaming services.
Ni får all hjälp ni behöver med att starta er egen webbaserade TV-kanal. Genom Svenska TV-akademien utbildar vi sedan er personal till att själva producera och driva kanalen eller så hjälper er Pixelmania med innehållsproduktionen.

Egen web TV kanal med Ability.

Vi producerar dessutom era Internetlösningar och har genom åren hjälpt en mängd olika företag med alla former av produktioner, från enkla presentationer till hela försäljningssystem. Nu för tiden blir det mest databasdrivna dynamiska system men då vi har kompetenser inom en mängd olika områden och programmeringsspråk kan vi alltid ge dig kostnadseffektiva lösningar. Vi jobbar med tekniker såsom HTML, Java, JavaScript, ASP, C#, JSP, SQL etc. och har även en bred grafiskt kompetens.

Välkomna med förfrågningar
Magnus Wahlberg
magnus@brainspark.se